Information

Opgaven

Design og opsætning af hjemmeside samt design af logo og print af banner, aftalekort og gavekort. Derudover ønsket service aftale af hjemmside.

Se den færdige side på hairbylykke.dk

|

Stikord

Design af hjemmeside

Design af logo

Print af banner, aftalekort m.m

Service aftale

Designet af logoet

Elegant og lækkert at se på

Med et look der skulle falde folk i øjnene, samt have lidt stil i sig, kom vi med 3 forskellige forslag til Hair by Lykkes logo. Vores tredje forslag blev valgt, og vi er super stolte over at kunne presentere det for folk når de kommer forbi salonen i Ejby. 

Med A’et der har fingerhullerne fra en frisørsaks på sig, og den cursive skrift der passede ind i salon temaet, blev der lavet et stilrent, lækkert og elegant logo som også ville passe med den stilrene, elegante og lækre frisør salon.

Skræddersyet hjemmeside

Komplet hjemmeside der har alt

Med en hjemmeside der skulle passe trækkende på logoet, blev hjemmesiden lavet så den passede ind i temaet som en rigtig frisør side.

Farverne er taget fra tema farverne i salonen, mixet med lidt lysere og mørkere toner. Derudover var der frit lejde for hvordan siden ellers skulle se ud, så der blev kløet på. Med tæt konstant kontakt til kunden og en masse brainstorming, blev hairbylykke.dk til virkelighed, og sat op.

Derudover blev der hjulpet med alt fra domæne oprettelse, til hosting og selvfølgelig en fin service aftale hvor vi holder øje med hjemmesiden og sikre sig den køre optimalt og uden visuelle fejl 24/7.

Derudover fik vi også oprettet et simpel SSL-certifikat til siden, hvis nu der var ønske om en webshop i den senere fremtid.

Alt i alt, en simpel, fantastisk og afslappende hjemmeside at se på, der afspejler kunden, og passer perfekt ind, både til computer, tablet samt mobil da den er fuld responsiv.

Du kan se det endelige resultat på www.hairbylykke.dk

Fuld brugerdefineret print

Designet der kommer med hjem

Med en frisør salon, der har fået logo og hjemmeside, er dette ikke helt fuldbyrdet uden man har mulighed for at sende sine kunder afsted med noget der kan minde dem om hvor de fik deres fantastiske frisure eller opsætning fra. Derfor blev det valgt at der skulle laves aftalekort samt mulighed for gavekort, som kunderne kunne få rigeligt af og give videre. 

Vi startede ud med aftalekortet, der egentlig er et normalt visitkort som har fået logo, kontakt informationer og åbningstider på den ene side, hvor den anden fik mulighed for at frisøren selv kunne skrive hvornår næste aftale var, helt op til 10 gange. 

Derefter gik der gang i gavekortet som indeholdte logo, til og fra informationer, værdig og udsteder samt oprettelsesdato. Kortet blev lavet på et simpelt A6 ark og med et tilhørende stempel for nemmere og hurtigere handel.

Derudover skulle der også være mulighed for at folk kunne se når der var åbent, så der var det store skilte udvalg vist og der blev beachflaget valgt med et spyd som tilvalg da der var ønske om at sætte den i jorden fremfor at have den stående som mange andre. 

Løsningen visuelt

Webdesign der passer til alle platforme